Lapas karte
KandavasZiluks.lv

Aktuāli

Ekoskolas 5 gadu jubileja!

22.09.2020 11:20 - 13:00

zilukam_5.jpgŠogad jau 183 izglītības iestādes saņēma Ekoskolu programmas apbalvojumus par sasniegumiem vides izglītībā. Ekoskolu programma ir plašākā ilgtspējīgu skolu programma Latvijā un arī pasaulē. Pie mums tā katru gadu apvieno ap 200 izglītības iestāžu – no pirmsskolām līdz augstskolām.

PII "Zīļuks" piekto gadu saņem Starptautisko Zaļo karogu par izciliem sasniegumiem vides izglītībā.Par godu šai svētku dienai, bērni cepa keksus un mācījās radīt sev svētku sajūtu. Dzīvojam "zaļi!"

Lasīt visu ziņu galerija (8)

Olimpiskā diena!

18.09.2020 09:15 - 10:15

img_8085.jpg 18.septembra saulainais rīts visus mūs mudināja doties ārā,lai piedalītos Olimpiskajā dienā, kas notiek visā Latvijā! Katru gadu tiek izvēlēts moto, šogad tas ir -"Mēs esam Sportiņā!"Pagalmā mūs sagaidīja Ekorūķis, kurš bija gatavs vingrot kopā ar mums.Kopīgā un vienotā rīta rosme visus uzmundrināja un priecēja.Turpinājām dienas aktivitātes ar pozitīvām emocijām.

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Veselības diena!

15.09.2020 10:00 - 11:30 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks
  Mūsu Eko tēma ir "Pirmsskolas vide un tās apkārtne"vvhs6978.jpg.Ekorūķis kopā ar bērniem Veselības dienā iepazina mūsu teritoriju.Šodien uzzinājām,kādi koki aug  laukumos.Izrādās, ka pie mums ir vairāki eksotiski koki:Duglāzijas egle,Gludmales kārkli,Tatārijas kļava,Sarkanais ozols...Protams, neiztikām  arī bez sportiskām aktivitātēm un veselīgas tējas dzeršanas no mūsu pašu koptās eko dobes. Degustējām vietējos augļus un  ogas,dejojām,dziedājām, rotaļājāmies.  "Dzīvojam zaļi!"

Lasīt visu ziņu galerija (18)

Zinību diena PII "Zīļuks"!

01.09.2020 10:00 - 11:00 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img_7923.jpgPrieks, tikšanās prieks bērniem, vecākiem un skolotājiem! 

Astoņdesmit- nu jau lielos "Zīļuka" audzēkņus un viņu vecākus uzrunāja vadītāja-Dina Tauriņa.Te pēkšņi uzradās "Slinkums", kas  tas tāds? Ar tādu gan mēs nedraudzēsimies! Visi esam gatavi, apņēmības un cerību pilni jaunajam mācību gadam.

 Gribu zināt, gribu zināt,
      Kāpēc nezināt ir slikti?
      Dikti, dikti gribu zināt,
      Ko mēs šogad darīsim! 

Lasīt visu ziņu galerija (9)

Mana jaukā vasariņa!

03.08.2020 10:00 - 07.08.2020 - 11:30 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

 img_7868.jpgVasaras laiks brīžiem ir tik mainīgs,te lietus un vēsums, te karstums...Tomēr tas netraucēja PII "Zīļuks" bērniem īstenot interesantas, aizrautīgas un radošas nodarbes. Nedēļa iesākās ar putnu dzirdinātavas veidošanu, kur darbs bija gana atbildīgs un nopietns. Nākamajā dienā katrs bērns varēja izpausties mākslas nodarbēs. Neiztrūkstošas sporta aktivitātes, kas vienmēr bērniem sagādā prieku,mandalu veidošana,mākoņu vērošana "teleskopā" un to attēlošana.
  Pie bērniem ciemojās arī Ekorūķis, kurš ļoti priecājās par putnu dzirdinātavām.Ir labi palīdzēt dabai, izliekot tās teritorijā, bērni mācīsies apkopt dzirdinātavas, uzmanīt, lai tajās netrūkst ūdens un varēs vērot putnus.

Lasīt visu ziņu galerija (23)

Ielīgojam Jāņus!

19.06.2020 10:00 - 11:30 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

 img_7691.jpg                                        

Lai gan Jāņu diena ir brīvdiena," Zīļuks"bērni šos svētkus ieskandina jau 19. jūnijā. Mazie līgotāji kopā pulcējās bērnudārza pagalma zaļajā mauriņā, kur jautri uzdejoja un izpriecājās!

                                        Visa laba Jānu zāle,
                                             Ko plūc Jāņu vakarā
                                             Vībotnīte, papardīte,
                                             Sarkanais āboliņš.

Priecīgu līgošanu katram savās mājās un ģimenēs!

Lasīt visu ziņu galerija (8)

Izlaidums

27.05.2020 13:00 - 15:00 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img_7591_0.jpgLai bērnība paliek kā ziediņš maigs,
     Kā pumpurs, kas pretī gaismai aust,
     Kā saulīte debesīs mīļa un silta,
     Kurai spīdot, būs dzīve jāpiesilda.

  27. maijā grupa "Taurenīši" un 28. maijā grupa "Zaķēni" atvadījās no bērnudārza. Šogad tas notiek citādāk nekā ierasts. 
  Katrs bērns un vecāks ir saņēmis videosveicienu no iestādes. Vēl mīļi ceļa vārdi no vadītājas D.Tauriņas, skolotāju noorganizētas aktivitātes un kopā būšanas prieks!
   Lai bērniem „Zīļukā” pavadītais laiks paliek atmiņā kā skaists bērnības piedzīvojums! Novēlam jauku, saulainu, priecīgu vasaru un veiksmi skolas gaitas uzsākot!

Lasīt visu ziņu galerija (13)
<>
Marianna, Ginters, Guntra
Ekoskola
Personas dati tiek izmantoti un apstrādāti atbilstoši Eiropa Parlamenta un Padomes Regulai (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis). Jebkurai fiziskai personai ir tiesības jebkurā laikā prasīt savu datu atjaunošanu, informāciju par personas datu lietošanu, kā arī prasīt savu datu dzēšanu.


Piekļūstamības paziņojums
back to top