Lapas karte
KandavasZiluks.lv

Ģimenes dienas svinēšanas tradīcijas

25.05.2016 - 27.05.2016 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

065.jpg

Bērnudārzu stāstu konkurss par godu Ģimenes dienai ir noslēdzies! Godaģimene.lv

Ģimenes dienas svētki ar atraktīvām rotaļām, sirsnīgu koncertu, mīļiem priekšnesumiem – tieši tādus pieteikumus konkursam saņēmām no pirmsskolas izglītība iestādēm. Ideju konkursam “Ģimenes dienas svinēšanas tradīcijas” kopumā saņēmām 42 pieteikumus.


Konkursa mērķis bija veicināt Starptautiskās Ģimenes dienas popularizēšanu un saturīga brīvā laika pavadīšanu ģimenes lokā.

Valsts atbalsta programma „Latvijas Goda ģimenes apliecība „3+ Ģimenes karte” un Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicināja ikvienu pirmsskolas izglītības iestādi Latvijā iesūtīt savu pieredzes stāstu par to, kā bērnudārzā svin Ģimenes dienu.

                                                                                UZVARĒTĀJI !

Zinātkāres centra apmeklējumu („www.zilibrinumi.lv”) balvā saņem:

1. No Rīgas - Privātā pirmsskolas izglītības iestādes ”m’Pipariņš” grupiņa „Margrietiņas” dosies uz zinātkāres centru Rīgā. 
2. No Zemgales - Jēkabpils pilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāde "Kāpēcītis" "Zivtiņu"grupa dosies uz zinātkāres centru Lielvārdē.
3. No Kurzemes - Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Zīļuks” ansambļa dalībnieki dosies uz zinātkāres centru Liepājā.
4. No Vidzemes - Gulbenes 3. pirmsskolas izglītības iestādes "Auseklītis" dosies uz zinātnes centru Z(in)oo Cēsīs.
5. No Latgales - “Preiļu Brīvā skola” dosies uz zinātkāres centru Daugavpilī.

Pārsteiguma balvu grozus no NUKO.LV saņem Liepas pirmsskolas izglītības iestādes “Saulīte” “Kāpēcīšu” grupa un Ikšķiles Brīvās skolas pirmsskolas izglītības iestādes grupiņa „Kumeliņi”.

Grāmatnīcas“Zvaigzne ABC”grāmatas saņem Viļānu novada pirmsskolas izglītības iestādes “Bitīte”, savukārt grāmatnīcas “Jānis Roze” sarūpēto balvu īpašumā iegūst Privātā sākumskolas un pirmsskolas izglītības iestāde „Vinnijs”.

No sirds apsveicam visus uzvarētājus un sakām lielu paldies visiem, kuri piedalījās un vairoja Ģimenes dienas svinēšanas tradīciju.

 

printēt
<>
Marianna, Ginters, Guntra
Ekoskola
Personas dati tiek izmantoti un apstrādāti atbilstoši Eiropa Parlamenta un Padomes Regulai (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis). Jebkurai fiziskai personai ir tiesības jebkurā laikā prasīt savu datu atjaunošanu, informāciju par personas datu lietošanu, kā arī prasīt savu datu dzēšanu.


Piekļūstamības paziņojums
back to top