Lapas karte
KandavasZiluks.lv

Aktuāli

Eiropas jūdze

01.06.2023 09:30 - 02.06.2023

img2869.jpgEiropas jūdze ir salīdzinoši jauna iniciatīva, kura norisināsies no 1- 5. jūnijam vairākās Eiropas un pasaules valstīs. Katrs iedzīvotājs var veikt vismaz tik garu distanci (1 jūdze = 1 km 609 m), jo tieši šāda īsa un pieejama distance mudina cilvēkus pievērsties fiziskajām aktivitātēm. Šo distanci var veikt skrienot, staigājot, nūjojot, skrituļojot utt. – jebkurā sev tīkamā veidā.

PII "Zīļuks" devās pastaigā pa Pūzurgravas kalniem un lejām.Visiem kopā bija jautri!

Lasīt visu ziņu

Izlaidums!

24.05.2023 12:00 - 18:00 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img2763.jpg

Smaidi, saule, siltu smaidu!
     Savam saules bērniņam.
     Nēsā, saule, saules bērnu
      Savā zelta saujiņā!   (J.Rainis)

24.maijā, PII "Zīļuks" sagatavošanas grupām "Bitītes", "Zemenītes" izlaiduma diena- svētki bērniem, vecākiem un skolotājām!
    Izlaidums pirmsskolā ir pirmais pieturas punkts bērnu dzīvē, kurš tālāk ved uz skolu.
   Bērni kopā ar skolotājām bija sagatavojuši emocionālu koncertu.Klātesošo viesu sejās bija pamanāms saviļņojums, smaids un arī kāda aizkustinājuma asara.Prieks par to,ka bērni ir izauguši.Vadītāja-D.Tauriņa  pateicās vecākiem par uzticību, sadarbību,atbalstu,labajiem vārdiem un novērtējumu.Novēlēja bērniem sapņot krāsainus sapņus,nebaidīties no grūtībām un sasniegt savus mērķus!

Lasīt visu ziņu galerija (14)

Ģimenes diena!

11.05.2023 17:00 - 18:00 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img2565.jpg

11.maijā PII "Zīļuks" atzīmēja Starptautisko Ģimenes dienu! Vadītāja, D.Tauriņa novēlēja rūpēties par ģimenes vērtībām un novērtēt tās nozīmi.
   Visus iepriecināja bērnu dziedātās dziesmas par ģimeni-mammu,tēti, opi, omu, lielas ovācijas izpelnījās "Ģimenes himna", kuru izpildīja grupa "Zaķēni".Vecāki ar bērniem kopā pavadīja laiku, piedaloties dažādās radošās, fiziskās un vienkārši jautrās aktivitātēs, kuras noorganizēja katras grupas skolotājas.
   Sakām lielu paldies Kandavas kultūras namam par tehnisko nodrošinājumu un īpaši Jurģim Muskam!

Lasīt visu ziņu galerija (35)

Olimpiskā diena un Lielā talka!

21.04.2023 10:00 - 12:10 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img2288.jpg

Šodien, 21.aprīlī pie mums  PII "Zīļukā" vienlaicīgi notiek divi svarīgi pasākumi-Olimpiskā diena un Lielā Talka!
       Ekorūķis uzrunāja bērnus un aicināja vispirpims pavingrot, lai uzņemtu enerģiju, spēku, lai ar labu garastāvokli paveiktu lielus darbus.Bērni kopā ar skolotājām  sakopa āra teritoriju, laukumus, nojumes, eko dobes.Lielākie bērni devās ārpus teritorijas, lai sakoptu savas iecienītākās pastaigu vietas.

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Putnu dienas!

18.04.2023 09:30 - 11:30 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img2242.jpg

Šodien pie mums  PII "Zīļuks" ciemojās vides gide, LOB biedre Līga Aukšmuksta. Krauklis Krākulis  bērnus iepazīstināja ar  lieliem un maziem putniem, pastāstīja, kur ziemā pazuda stārķi, kāpēc katru pavasari putniem ir dziesmu svētki? Klausījāmies putnu balsīs un atpazinām krāšņo dziesmu dziedātāju  – lakstīgalu, čuņčiņu, pūci un citus putnus. Uzzinājām daudz interesantus faktus par putnu dzīvi.

Paldies Līgai par izzinošo nodarbību bērniem!

 .

Lasīt visu ziņu galerija (8)

Paldies vecākiem!

18.04.2023 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img2225.jpg

Pavasaris pie mums "Zīļukā" ir pārsteigumu pilns! Labais vairo labo...Šoreiz liels paldies grupas "Taurenīšu" vecākiem par uzstādīto āra atribūtu bērnu  laukumā.

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Pasaku rīts

14.04.2023 09:00

img1991.jpg

14.aprīlī pie mums, PII "Zīļukā" ciemojās rakstniece, vairāku pasaku grāmatu autore, Inese Valtere. Rakstniece novadīja bērniem izzinošu un pamācošu nodarbību "No stāsta līdz grāmatai ", ievadīja bērnus burvīgā fantāziju pasaulē, kur iespējami dažādi brīnumi. Bērni uzzināja grāmatas tapšanas ceļu- ko dara mākslinieks, kas ir burtu pavēlnieks, kādus trikus izmanto maketātājs, kā top zelta burti uz grāmatas vāka....
  Rakstniece iepazīstināja bērnus ar pasaku tēlu- Zibsnīti, ar kuru kopā visiem bija jānodejo jautra deja un tas jāuzzīmē. Bērni ar lielu interesi piedalījās nodarbībā un atļāvās fantazēt neiedomājamas lietas!
Paldies Inesei Valterei par sirsnīgo tikšanos!

Lasīt visu ziņu galerija (8)
<>
Marta, Dita
Ekoskola
Personas dati tiek izmantoti un apstrādāti atbilstoši Eiropa Parlamenta un Padomes Regulai (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis). Jebkurai fiziskai personai ir tiesības jebkurā laikā prasīt savu datu atjaunošanu, informāciju par personas datu lietošanu, kā arī prasīt savu datu dzēšanu.


Piekļūstamības paziņojums
back to top