Lapas karte
KandavasZiluks.lv

Aktuāli

Ziemassvētki!

15.12.2022 - 21.12.2022 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

jika1926.jpg

Ar baltās ziemas iestāšanos, ar piparkūku smaržu Kandavas PII "Zīļuks"  svin gada skaistākos svētkus-Ziemassvētkus! Šogad svētki tiek svinēti gan kopā ar vecākiem, radot svētku prieku bērniem un sirsnīgu kopā būšanu, gan meklējot un atrodot brīnumus citur-Kandavas promenādē pie eglītes vai Strazdes muižā....

Ziemassvētku laiks ir arī labestības laiks, cilvēki šajā laikā kļūst labestīgāki, dāsnāki un atvērtāki pasaulei. Labdarības akcijas ietvaros, ar vecāku atbalstu, esam sarūpējuši ziedojumu Tukuma dzīvnieku  patversmei. Tā mēs kopā varam rosināt bērnus būt mīlošiem un atbildīgiem par to, ko pieradinām.
Paldies, skolotājai Sanitai Štrālai par šīs tradīcijas uzturēšanu.

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Ziemassvētkus gaidot!

01.12.2022 09:00 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img0678.jpgSākoties Ziemassvētku laikam, PII "Zīļuks" apciemoja necerēti daudz Rūķu! Rūķi iepriecināja bērnus ar  jautru danci, pamāja bērniem un atstāja savas īpašās Rūķu cepures Ziemassvētku gaidīšanas priekam.

Sakām lielu Paldies, "Cālēnu" grupiņas Rūķīšiem par laukumiņā atstāto dāvanu!
Brīnumi notiek, jo vairāk tiem tic, jo vairāk tie notiek! Ticēsim brīnumiem!

Lasīt visu ziņu galerija (14)

Latvijas dzimšanas diena!

17.11.2022 09:30 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img1391.jpgNovembris- svētku mēnesis! Kandavas PII "Zīļuks" iestādē katra grupiņa rada savu, īpašo svētku noskaņu. Gatavo dekorācijas, rotā grupu, mācās  Latvijas himnu, dzejoļus un dziesmas. Praktiski darbojoties, bērniem veidojas lielāka izpratne par Latvijas svētkiem, simboliku un vērtībām. Pēc svinīgā pasākuma svētki turpinājās grupās.

VĒLAM GAIŠUS UN SIRSNĪGUS VALSTS SVĒTKUS!

Lasīt visu ziņu galerija (23)

Lāčplēša dienā

11.11.2022 09:30 - 10:50

img1363.jpg

Šodien, Lāčplēša dienā, Kandavas PII "Zīļuks" ciemojās O.Kalpaka skolas virsnieks Andis Ābelītis. Sagatavošanas grupas bērniem tika pastāstīts kā radās Latvijas armija, kāpēc mēs svinam Lāčplēša dienu, kādi ir armijas uzdevumi, par armijas formas tērpiem u.c.  Virsniekam uzdeva milzum daudz jautājumu par armijas tehniku, uzdevumiem, apmācībām....Interese bija tik liela, ka vienojāmies apmeklēt O.Kalpaka skolu klātienē.
 Paldies O.Kalpaka skolas virsniekam A.Ābelītim, jo tieši šādas tikšanās paliek atmiņā un audzina bērnos mīlestību uz savu zemi.

Lasīt visu ziņu galerija (4)

Mārtiņdiena!

10.11.2022 10:00 - 11:00 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img1324.jpg

Zeme rīb, rati klaudz,
     Kas to zemi rībināja?
     Nu atbrauca Mārtiņdiena
     Deviņiem kumeļiem

Mārtiņi latviešu gadskārtu paražās ir svinama diena, kas iezīmē rudens beigas un ziemas sākumu. Kad visi darbiņi apdarīti, raža arī mūsu dobītēs novākta, varam godam sagaidīt Mārtiņdienu. Kopā ar lustīgo Mārtiņgaili  šie svētki tika svinēti latviskās tradīcijās, dziedot tautasdziesmas, ejot rotaļās, dejojot un minot mīklas.

Lasīt visu ziņu galerija (19)

Akcija "Mazas rīcības, liela ietekme!"

09.11.2022 10:15 - 11:00 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

akcija.jpgAicinām  Kandavas iedzīvotājus uz  Rīcības dienas akciju  "Mazas rīcības-liela ietekme" , kurā iesaistās  visa  PII "Zīļuks"  saime.
   Tiekamies 9.novembrī,plkst.10.30 Kandavas Promenādē. Būsiet gaidīti!

Lasīt visu ziņu galerija (1)

Latvijas Veselības sporta nedēļa

17.10.2022 10:00 - 23.10.2022 - 12:40 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks
img1054.jpg        Ir noslēgusies Latvijas Veselības sporta nedēļa, kurā piedalījās Kandavas pilsētas "PII "Zīļuks" saime. Dienu  iesākām ar rīta rosmi kopā ar  mūsu  atraktīvo Zīļuku, nākamajās dienās bērni devās tālās pastaigās un pārgājienos. Izmantojām telefonā soļu skaitītāju, lai pēc tam salīdzinātu pieaugušo un bērnu noietos soļus. Nedēļa noslēdzās ar sportiskām aktivitātēm laukumos. Visiem dalībniekiem Zīļuks pasniedza  diplomus par piedalīšanos Latvijas Veselības sporta nedēļā, jo esam veseli, veikli un stipri!
Lasīt visu ziņu galerija (21)
<>
Marta, Dita
Ekoskola
Personas dati tiek izmantoti un apstrādāti atbilstoši Eiropa Parlamenta un Padomes Regulai (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis). Jebkurai fiziskai personai ir tiesības jebkurā laikā prasīt savu datu atjaunošanu, informāciju par personas datu lietošanu, kā arī prasīt savu datu dzēšanu.


Piekļūstamības paziņojums
back to top