Lapas karte
KandavasZiluks.lv

Augšējās izvēlnes

Radošā darbnīca

11.02.2020 13:00 - 14:00 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img_6913.jpgPII "Zīļuks" 4.februārī rīkoja radošo darbnīcu bērniem kopā ar vecākiem. Šādas darbnīcas mūsu izglītības iestādē notiek katru gadu, tajās vecāki kļūst par līdzdalībniekiem radošajā procesā. Vecāki un vecvecāki ne tikai vēroja savu bērnu, bet arī paši ar lielu aizrautību darbojās un palīdzēja tapt kādam transporta līdzeklim. Šoreiz darbā tika  izmantotas krāsainās smiltis - neierasta mākslas tehnika! Telpā valdīja radoša atmosfēra un patīkama darba čaloņa.  

 Paldies vecākiem par lielo atsaucību līdzdarbojoties un labajiem vārdiem!

Lasīt visu ziņu

Cūkmena- detektīvi!

11.10.2019 10:00 - 10:40

img_0746.jpgNu jau par tradīciju PII"Zīļuks" bērniem ir kļuvusi dalība ekoprogrammā "Cūkmena- detektīvi",kuru rīko AS "Latvijas valsts meži." Šoreiz tajā piedalīsies grupas "Lācēni" un "Zvaigznītes" bērni. Kopā ar skolotājām, bērni soli pa solim atklās dažādus meža noslēpumus un kļūs par īstiem Cūkmena detektīviem.
“Cūkmena detektīvi” pirmajā gadā apgūs četras tēmas:
Meža netīrie noslēpumiBērni atklāj netīrākos meža noslēpumus - cūcības Latvijas dabā - un to, ka mežā atkritumiem nav vietas. Tur jādzīvo dzīvniekiem un jāaug kokiem, bet atkritumiem jāatrodas atkritumu tvertnē. Katram no mums ir iespēja darīt savu zemi tīrāku un kļūt par Cūkmena detektīvu!
Cūkmenam pa pēdām. Bērni nošķir labo rīcību no sliktas, piegružotu meža vidi no sakoptas un skaistas. Aktīvi darbojoties ārpus telpām, bērni iepazīst dabas daudzveidību un cilvēka vietu dabā. Viņi saprot, ka atrasties mežā - tas ir dabīgi!
Mežs rotaļlietu kastē. Bērni uzzina, ka mežs ir mums visapkārt - arī grāmatu lapās un rotaļlietu kastēs. Ja par mežu rūpējas, tas atjaunojas. Tāpēc koks ir viens no dabai draudzīgākajiem materiāliem. Ar to var droši darboties arī bērni!
Audzēsim skābekli! Bērni saprot, ka mežs ir ne tikai tas, ko var ieraudzīt, bet daudz kas vairāk - arī skābeklis, ko elpojam. Mēs varam to vairot, tāpat kā visu labo pasaulē, aktīvi darbojoties!
Vairāk informācijas par ekoprogrammu “Cūkmena detektīvi” var lasīt https://www.cukmens.lv/

Lasīt visu ziņu galerija (3)

Olimpiskā diena!

20.09.2019 10:00 - 10:30

img_6087.jpg20. septembra rīts mūs visus mudināja doties ārā, lai piedalītos Olimpiskajā dienā, kas notiek visā Latvijā! Katru gadu tiek izvēlēts savs moto, šogad tas ir  "Tu vari, ja tu dari!", kas popularizē veselīgu dzīvesveidu un akcentē vingrošanu kā svarīgu ikdienas rituālu labas pašsajūtas veidošanai!
   Paldies vecākiem, kas piedalījās kopā ar mums !

Lasīt visu ziņu galerija (11)

Veselības diena!

19.09.2019 10:00 - 11:30 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img_6013.jpgSaviem bērniem par veselīgu dzīvesveidu stāstām jau agrā bērnībā.
19. septembrī Veselības nedēļas ietvaros pie PII "Zīļuks" bērniem ieradās Tāpēcītis. Viņš atbildēja nu uz pilnīgi visiem bērnu uzdotajiem "kāpēc?" Izskanēja daudz dažādu āķīgu jautājumu. Kāpēc auto ir četri riteņi? Kāpēc vajadzīgas ceļazīmes? Kāpēc vajadzīgi elektromobiļi?....Tālāk sekoja dažādas atrakcijas, dejas un rotaļas un galvenais - kopīgs velobrauciens apkārt mūsu skaistajam "Zīļukam!" Tā mēs atbalstījām akciju - Diena bez auto!
Paldies visiem vecākiem un bērniem, kas atbalstīja šo akciju un ieradās kājām, velosipēdiem, skrejriteņiem, dip-dapiem. Mēs, "zīļuki", esam PAR veselīgu dzīvesveidu un ļoti priecājamies, ka zaļi domājošo bija tik daudz! 


Lasīt visu ziņu galerija (24)

Vecmāmiņas pēcpusdiena

27.03.2019 16:00 - 17:00 kur : Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

img_5286.jpgJau par tradīciju ir kļuvis, ka pavasarī  grupa "Sprīdīši" aicina ciemos vecmāmiņas un vectētiņus.
  Bērni šim pasākumam gatavojās ilgi un rūpīgi - mācījās dziedāt dziesmiņas, dejot, gatavoja skaistas dāvanas savām omītēm un opīšiem.
    Paldies visiem vecvecākiem, ka atradāt laiku un iespēju ierasties un darīt laimīgus savus mīļos mazbērnus!

Lasīt visu ziņu galerija (6)

Draudziņu diena

14.02.2019

img_5134.jpgDraudziņu dienā PII "Zīļuks" valdīja svētku noskaņa. Bērni līmēja, zīmēja sirsniņas, gatavoja apsveikumus, dekorēja grupiņas.
     Šīs nedēļas laikā daudz tika runāts par draudzību, kādam tad jābūt īstam draugam un kāds draugs esi tu pats?
      Šajā svētku dienā ciemos ieradās Pepija Garzeķe ar savu labāko draugu - pērtiķēnu Vilsonu. Pepija sarīkoja bērniem jautru ballīti. Tikai Pepija to prot! Ikviens varēja izvingroties, izdejoties un pat izlocīties rokenrolla ritmos!

Lasīt visu ziņu galerija (13)
<>
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends
Ekoskola
Personas dati tiek izmantoti un apstrādāti atbilstoši Eiropa Parlamenta un Padomes Regulai (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis). Jebkurai fiziskai personai ir tiesības jebkurā laikā prasīt savu datu atjaunošanu, informāciju par personas datu lietošanu, kā arī prasīt savu datu dzēšanu.


Piekļūstamības paziņojums
back to top